fbpx

IT Marathon 2020 💻 – editia a IX-a

0
IT Marathon 2020
IT Marathon 2020

Am vorbit de mai multe ori in videoclipurile noastre despre importanta olimpiadelor si concursurilor in cadrul formarii tale ca programator. Mediul competitiv te formeaza profesional: inveti sa lucrezi in echipa, sa fi eficient, si cel mai important: sa rezolvi provocari noi.

IT Marathon 2020

„We’re almost there, only 128 errors to go!”

 

UPDATE 12/03/2020: din partea organizatorilor:

Datorită deciziilor luate atât la nivel de Guvern, cât și la nivel de oraș Iași din ultimele zile, referitoare la combaterea răspândiriii virusului COVID-19, vă informăm cu părere de rău că este necesară amânarea competiției noastre  IT Marathon pe o perioada nedeterminata. Pe măsură ce se va stabili noua perioadă de desfășurare a concurusului, vom reveni cu detalii legate de evoluția acestuia.

Vă urăm multă sănătate!

In perioada 2-5 Aprilie 2020 are loc a IX-a editie a IT Marathon 🥇. Acest concurs se adreseaza studentilor si elevilor din liceu, iar sectiuniile concursului sunt urmatoarele:

  • Desktop&Mobile Applications
  • Web Development
  • Design
  • Junior Dev

Participantii pot sa opteze daca doresc sa lucreze individual sau in echipe de maxim doua persoane, rezolvand temele propuse de organizatori. Evenimentul se va desfasura la Facultatea de Automatica si Calculatoare din Iasi.

Inscrie-te aici: IT Marathon 2020 || LSAC Iasi

Desktop&Mobile Applications

In cadrul acestei sectiuni, participantii trebuie sa dezvolte o aplicatie, pornind de la tema data. In editiile precedente temele au variat de la editoare de text, pana la algoritmi de inteligenta artificiala implementata sub forma unui joc. (poti sa rezolvi temele in orice limbaj de programare doresti).

Web Development

In cadrul acestei sectiuni concurentii participantii trebuie sa realizeze o aplicatie web conform temei propuse, in conformitate cu cerintele asociate. In cadrul primei editii, concurentii au avut de realizat o platforma similara cu Google Docs prin intermediul careia un grup de utilizatori pot creea si edita fisiere concomitent. (poti sa dezvolti site-ul in orice limbaj doresti)

Design

Aceasta proba consta in utilizarea unor programe precum Adobe Photoshop, Adobe Ilustrator, etc. pentru a realiza diferite materiale promotionale. Castigatorul este desemnat in functie de creativitatea participantilor, complexitatea elementelor adaugate de acestia si aspectul final.

Junior Dev

Aceasta sectiune consta in rezolvarea unei serii de probleme intr-un interval de 8 ore, probleme de algoritmica de dificultati diferite, ce se bazeaza pe materia de liceu. Problemele vor fi cele de tipul celor prezente la olimpiada de informatica.

Comentarii
Se incarca comentariile...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More